Bakteriell Shaker Incubator

Bakteriell Shaker Incubator

Bakteriell inkubator Sammanfattning: Produkten används för miljöskydd, förebyggande av epidemi, sanitär inspektion, djuruppfödning och vattenlevande produkter etc. som tillämpas inom vetenskapliga forskningsinstitut, högskolor och tillverkningsavdelning. Det är en specialiserad ...
chatta nu

Produktinformation

Bakteriell inkubator  

图片55_副本.jpg


Sammanfattning:
Produkten används för miljöskydd, förebyggande av sanitära epidemier, läkemedelsinspektion, djuruppfödning och vattenprodukter etc. som tillämpas inom vetenskapliga forskningsinstitut, högskolor och tillverkningsavdelning. Det är en specialiserad konstant temperaturutrustning för vattenanalys, BOD-test, odling och lagring av bakterier, mögel och mikroorganismer, växtodling och fröförädlingstest.


Funktioner:
Humaniseringsdesign:
Det har flera uppsättningar data visar i en stor LCD-skärm. Operationsgränssnittet är lätt att förstå och hantera. (standard utrustad)
Med spegel i rostfritt stålkammare, halvcirkelformade bågar i hörn för enkel rengöring, och mellanrummet mellan hyllorna kan ställas in av användaren.
Tillägna World Health Initiative för miljöskydd. Använd 134a, 406a CFC-fritt kylmedel, effektivt och energibesparande. ("F" -typ)
Ett provhål till vänster om skåpet, med en diameter på 25mm / 50mm, gör experimentell manipulation och temperaturmätning bekväm. (frivillig)

Hot Tags: bakteriell shaker inkubator, leverantörer, tillverkare, anpassade, köpa rabatt

Förfrågning

You Might Also Like